(7.9. 2012) Ustanovitev nove skupine mladih prostovoljcev Zavoda Oreli v Kamniku se je zgodila 7. septembra 2012 v Svetovalni pisarni za starejše.

Vodje skupin Zavoda Oreli in nekaterih ostalih prostovoljskih skupin, ki so aktivne na območju občine Kamnik, so se srečali na letnem pikniku.

2.7.2012 - Zavod Oreli je organiziral izobraževanje »Spremembe zakonodaje za starejše« pod vodstvom uni. dipl. soc. del. Jasne Šavs.

Pod pokroviteljstvom predsednika RS dr. Danila Türka  je potekala razglasitev najboljših prostovoljcev  za leto 2011.

Festivalu prostovoljstva so se 16. aprila 2012 pridružili tudi prostovoljci Zavoda Oreli in Župnijske Karitas Stranje.

28.2. 2012 - Zavod Oreli organiziral prvi del izobraževanja za prostovoljno delo, udeležili so se ga upokojenci, mladi in zaposleni.

(21. 11. 2011) Klub študentov Kranj je v Kranju organiziral okroglo mizo na temo prostovoljstva. Sodelovali sta tudi Urška in Martina Ozimek.

(nov in dec 2011) Dogodki so se izvajali na Duplici, v Stranjah in Šmartnem: predstavitev info točke, modulov Prostovoljec in Mnenja, svetovalne pisarne...

Urška Ozimek, vodja študentske skupine prostovoljcev Zaoda Oreli, se je udeležila izobraževanja v Romuniji, v srednjeveškem mestu Sighisoara. Izobraževanje je bilo podprto s strani Evropske unije s ...