Nujno obvestilo - spremembe v delovnem procesu Zavoda Oreli

Spoštovani prostovoljci in uporabniki,

v Sloveniji je razglašena epidemija koronavirusa COVID-19. Zavod Oreli v skrbi za svoje prostovoljce in duhu ozaveščenosti o pomembnosti preventive za obdobje epidemije uvaja spremembe v delovnem procesu, kar v prvi vrsti pomeni predvsem telefonske ali elektronske stike. Seveda smo dosegljivi za naročila za nujne potrebe za tiste starejše, ki nimate svojcev in živite sami – za osnovna živila in zdravila.


Posledično bo naša ekipa prostovoljcev začasno prekinila osebne obiske na domovih, vsi nujni obiski z naše strani bodo potekali nemoteno.

Za vas smo za vse, kar boste potrebovali, še vedno z veseljem dosegljivi na e-poštnem naslovu info@kamnik-starejsi.si ali zavod.oreli@gmail.com ali martina.ozimek@guest.arnes.si in na vseh e- poštnih naslovih naših prostovoljcev, s katerimi običajno komunicirate.

Seveda smo dosegljivi tudi na naši telefonski številki - 031 395 400. Priporočamo vam, da nas kontaktirate preko e-pošte, ki jo bomo lažje posredovali prostovoljcem in tudi na vašo e-pošto odgovorili kar se da hitro.

Ostanite zdravi! Vaše in naše zdravje je na prvem mestu.

Ker nam je mar.

Vaš Zavod Oreli

Vse slike